Nieuwsbrieven

In de afgelopen en komende schooljaren vindt er een onderzoek plaats naar hoe het nieuwe kindcentrum voor De Wiekslag en Wereldwijzer vorm moet krijgen en hoe daarbij samen met beoogd partner Puck&Co een eigentijds concept voor 0 tot en met circa 13 jaar kan worden neergezet. Middels nieuwsbrieven blijven we u op de hoogte houden van de stand van zaken.

 

Waar wij voor staan!

01 april 2022

In onderstaande video vertellen we u alvast kort waar we in ons nieuwe IKC voor staan en wat de belangrijkste pijlers zijn! In de zomer van 2022 zullen De Wiekslag, Wereldwijzer en Puck&Co namelijk als één IKC, onder een nieuwe naam, tijdelijk huisvesten in het huidige gebouw van Wereldwijzer. Vanaf de zomer van 2023 hopen we ons nieuwe gebouw te kunnen betrekken op de locatie van de Wiekslag. De komende weken en maanden houden we u op de hoogte over deze ontwikkelingen, de samenvoeging, het ontwerp van het gebouw en de buitenruimte, de nieuwe naam etc.

 

 

Op weg naar een nieuw IKC!

21 februari 2022

In onderstaande video vertellen we u in een paar minuten wat er de komende anderhalve jaar staat te gebeuren, op weg naar een nieuw en buitengewoon kindcentrum in Duiven!